PRODUK-PRODUK KAMI


PHYTO ANDRO FOR HER


SECARA TRADISINYA PHYTO ANDRO FOR HER DIGUNAKAN UNTUK MENINGKATKAN DAYA HIDUP WANITA & KESIHATAN UMUM.

KEANGGUNAN DAN KEMANTAPAN DALAMAN BOLEH TERSERLAH DENGAN PENGAMBILAN PHYTO ANDRO FOR HER


Wanita yang seolah-olah tidak berminat dalam seks telah dinasihatkan untuk mengambil Kacip Fatimah sebagai penambah nafsu semulajadi. Kacip Fatimah berkesan pada wanita yang baru melahirkan anak dan memberi kesan kepada saluran kelahiran dengan pemulihan otot abdomen dan mendapat semula kecergasan serta kekuatan.

Phyto Andro For Her adalah campuran baru standart ekstrak 100% herba yang disediakan oleh teknologi moden. Setiap kapsul Phyto Andro For Her mengandungi Bee Serbuk Larva yang kaya dengan Nutrien yang penting iaitu Asid Amino, Enzim, Vitamin A, B1,B2, C dan D, disambing bekalan lebihan semulajadi fosforus, besi, zink dan selenium. Fosforus untuk membina tulang, besi untuk hemoglobin, zink untuk meningkatkan deria rasa, selenium untuk keupayaan seksual yang lebih baik.KEBAIKAN PHYTO ANDRO FOR HER
 • Meningkatkan libido dan seksualiti wanita 
 • Meningkatkan Orgasma
 • Mengembalikan kecergasan selepas melahirkan anak
 • Meningkatkan Rayuan Seksual wanita
 • Bagi penuh,tegang payudara dengan tekstur lembut dan licin
 • Merangsang keinginan seksual dan meningkatkan syahwat
 • Mengetatkan otot faraj
 • Melegakan gejala vasamotor haid
 • Meningkatkan aktiviti seksual dikalangan wanita menopaus
 • Untuk kulit yang baik dengan kurangnya kedutan
 • Kawalan berat badan dan selera makan untuk makanan
 • Kaya dengan vitamin, asid amino
 • Yang terbaik untuk merawat kemandulan dengan pensenyawaan semula jadi.

Kandungan = 1 botol (60 Kapsul)
Pengambilan = 1 kapsul sehari

Produk ini Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran MAL09082831TC 

------------------------------------------------------------------------------------------------

IMPRESSIVE'


IMPRESSIVE` ADALAH PRODUK KHUSUS BAGI ISTERI YANG MENGALAMI MASALAH KEDINGINAN DALAM HUBUNGAN SEKSUAL. DIHASILKAN SEPENUHNYA DARI EXTRAK SEMULAJADI DAN HERBA MAMPU MENGEMBALIKAN DAN MENINGKATKAN KEGHAIRAHAN ISTERI.

PRODUK yang bukan Anda Perlukan, tetapi
PRODUK YANG ANDA MAHUKAN!!

KEBAIKAN IMPRESIVE
 • Dirumus secara saintifik untuk mencetuskan ORGASM isteri
 • Meningkatkan ORGASM isteri anda dengan lebih hebat!
 • Membantu isteri yang kurang keinginan dalam seksual
 • Meningkatkan keyakinan dalam hubungan seksual
 • 5 titisan berkesan dalam 45 minit 
 • Berkesan sehingga 2-3 hari
 • Bebas dari unsur alcohol dan drug  
 • 100% SEMULAJADI, Dijamin!

PERBEZAAN DENGAN PRODUK LAIN:

IMPRESSIVE` adalah dijamin kualiti kandungannya dan diedarkan terus dari pengeluar. Ini menjamin tiada sebarang campuran yang merbahaya dan terlarang. IMPRESSIVE` jauh lebih baik dan berkesan berbanding dengan produk seumpamanya di pasaran.  Produk ini boleh digunakan tanpa sebarang prescription. IMPRESSIVE` juga tidak mendatangkan kesan pening, khayal dan tidak sedar pada isteri.   


PENGGUNAAN

Campurkan 5 titisan IMPRESSIVE` dalam sebarang minuman. IMPRESSIVE` didatangkan tanpa bau dan rasa. Titisan IMPRESSIVE` boleh ditambah untuk kesan yang lebih cepat.

PERINGATAN

IMPRESSIVE` di formulakan secara khusus pada isteri yang mengalami masalah dalam hubungan seksual dan tidak boleh diminum begitu sahaja. Ianya hendaklah dicampurkan bersama minuman lain. 

KEGUNAAN BAGI ISTERI SAHAJA.

---------------------------------------------- 


PHEROLINS

APA ITU PHEROLINS
PHEROLINS IALAH WANGIAN YANG DISEBATIKAN BERSAMA PHEROMONE & COPULIN DENGAN TAHAP CAMPURAN YANG PALING SESUAI UNTUK MEMBANTU ANDA MEMANUPILASI PHEROMONE & COPULINS DI DALAM PHEROLINS TERSEBUT PADA TAHAP OPTIMUM.
Pherolins mewarnakan kehidupan anda dengan menaikkan tahap keyakinan diri anda, menampilkan diri anda di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian tetapi yang lebih hebat lagi, ia membantu anda menarik perhatian lelaki. Lelaki akan lebih mudah mesra dan selesa bila bersama anda. Untuk pasangan suami-isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada di dalam lingkungan aura wangian Pherolins.
Pherolins adalah salah satu cara yang berkesan untuk menarik perhatian lelaki. Ianya meningkatkan daya tarikan anda pada lelaki. Anda akan bertemu lebih ramai lelaki dan mereka akan lebih segera perasan pada anda tatkala anda berada dekat pada mereka.
Pherolins mengandungi kandungan wangian, termasuk copulins & pheromones, di mana kedua-duanya telah terbukti meningkatkan daya tarikan wanita pada lelaki.

BAGAIMANA COPULINS DALAM PHEROLINS MEMIKAT PERHATIAN LELAKI
Cecair seperti hormon ini dirembeskan oleh bahagian vagina wanita ketika ianya mengesan kehadiran air mani atau terangsang. Fungsinya ialah untuk menarik perhatian dan lebih hebat lagi ianya boleh mengawal pusat otak lelaki membuatkan lelaki lebih tertarik, memberikan lebih perhatian dan membuatkannya mengikuti kata. Pherolins menggunakan copulins yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan copulins manusia sebagai asas. Hasilnya, copulins sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum.

TAHUKAN ANDA NASI KANGKANG?
Mungkin ada persamaan antara copulins yang terkandung didalam Pherolins ni dengan satu ritual masyarakat melayu yang di panggil ‘nasi kangkang’. Di dalam sedar atau tidak, copulins asli dari manusia akan dihasilkan/dirembes oleh vagina wanita apabila ada rangsangan atau ‘gangguan’ padanya. Copulins yang dihasilkan akan dikesan oleh deria manusia khususnya lelaki. Ia berupaya untuk memanupilasi keupayaan lelaki untuk membezakan daya tarikan pada wanita dari rupa paras, bentuk badan dan suaranya. Copulins juga berupaya mengawal satu pusat di otak lelaki dan membuatkannya mengikut dan tunduk kepada wanita tersebut.
Ritual Nasi Kangkang – tak perlu dijelaskan di sini bagaimana caranya , mungkin anda semua pun tahu. Prosesnya sama iaitu bahan yang jatuh ke dalam makanan bersama wap panas itu ialah copulins, bezanya ianya akan diberi makan pada si suami untuk menundukkannya. Perbuatan yang berdosa dan tak sepatut dilakukan. Manakala copulins di dalam Pherolins pula di perbuat secara saintifik dengan meniru komposisi asal copulins manusia dan tujuannya ialah untuk meningkat aura sepemakai pada pandangan mata lelaki. Begitulah hebatnya penangan COPULINS.
Makanya, gunakanlah ia dengan sebijak-bijaknya!

KAJIAN SAINTIFIK MENGENAI COPULINS, KANDUNGAN UTAMA PHEROLINS
Kajian sejak pertengahan ke akhir 90-an telah membuktikan bahawa Copulins dapat mempengaruhi dan juga mengawal otak seseorang lelaki. Ianya telah lama diketahui bahawa “pheromones” wanita dapat mempengaruhi / mengawal perilaku tertentu seseorang lelaki.
Pheromones akan mempengaruhi, bagaimana seorang lelaki bertindak secara seksual terhadap wanita, tetapi Copulins akan mempengaruhi lelaki secara dominan/penurut perilaku. Setiap Copulins wanita akan mempengaruhi perilaku setiap lelaki secara berbeza dan pada peringkat yang berbeza.
Seorang wanita yang memiliki efek Copulins yang kuat pada lelaki tertentu akan perasan/tahu yang lelaki tersebut ingin memuaskan hati si dia, menawarkan hadiah, dan melakukan apa saja yang si dia mahukan. Ini merupakan refleks tanpa sedar dan si wanita mungkin melihat tiada batasan untuk apa yang akan dilakukan oleh lelaki baginya.

GUNAKAN PHEROLINS COPULINS DENGAN KASIH SAYANG, DAN KASIH SAYANG AKAN MENINGKAT ANTARA ANDA DAN PASANGAN ANDA.
 • Bila anda gunakan Pherolins Copulins secara kerap, pasangan anda akan senang hati.
 • Bila anda gunakan suara anda untuk membuat dia merasa senang, dia akan senang hati.
 • Bila anda cuba untuk menghilangkan kekurangan dalam hubungan anda, dia akan senang hati.
 • Bila anda memberikan dia keinginan untuk memuaskan hati anda, dan memberikan dia kesempatan untuk menarik hati anda, dia akan dengan senang hati.

SOALAN-SOALAN YANG SERING DI TANYA BERKENAAN PHEROLINS

BAGAIMANAKAH CARA MENGGUNAKANNYA?
Cara menggunakannya sama seperti minyak wangi yang lain. Sapu pada pergelangan tangan, leher dan pakaian jika perlu. Sesuai di gunakan untuk semua acara. (Sangat sesuai di gunakan untuk mereka yang sudah berumahtangga.)

ADAKAH PHEROLINS BERBEZA DENGAN PEWANGI YANG LAIN?
Pherolins mmg berbeza dengan produk-produk pewangi yang lain. Kelebihannya ia mengandungi human pheromone dan juga copulins sintetik yang mana kedua-dua bahan tersebut berkuasa secara saintifik memikat pasangan berlainan jantina.

UNTUK TUJUAN APAKAH PHEROLINS INI DI GUNAKAN?
Produk Pherolins di gunakan untuk meningkatkan aura kewanitaan anda secara mendadak ini kerana pheromone ini akan menyebabkan minda bawah sedar pemakai tahu bahawa hormon kewanitaannya berada ditahap maksima. Orang sekeliling akan bertanya bau apa yang wangi ini, sedangkan anda hanya memakai Pherolins. Orang yang berada pada jarak 1 hingga 5 kaki akan lebih mesra setelah mengenali anda dalam 2-5 minit pertama??? Ini kerana Androstenone mengubah minda bawah sedar orang yang berada disekeliling menjadi lebih peramah dan terbuka.


So kepada anda yang mengunakan pherolins dan tidak memahami kegunaannya, mungkin akan keliru. Pherolins hanya di gunakan untuk meningkatkan keterampilan diri anda, kehadiran anda akan di rasai. (tidak lebih dari itu) 

----------------------------------------------------------------------


SENSUAL


SENSUAL adalah persediaan herba dalam membantu melincirkan dan mengetatkan vagina wanita. Kandungan aktif dalam SENSUAL telah digunakan sejak dahulu oleh wanita di Asia dan Timur Tengah dalam membantu memulihkan dan meremajakan kembali  vagina mereka. SENSUAL dirumus khusus bagi membantu wanita yang kehilangan kekuatan atau kawalan elastic pada otot vagina mereka hasil dari proses melahirkan anak, perubahan hormon dan faktor usia. Ianya membantu memulihkan secara semulajadi tanpa pembedahan dan penggunaan dadah.

SENSUAL dirumuskan khusus bagi membantu wanita/ isteri dalam;
 • Menambahkan geseran pada dinding vagina seterusnya menjadikan vagina sangat sensitif pada geselan
 • Membantu sebagai pelincir bagi yang alami kekeringan vagina
 • Menambahkan kualiti dan lebih keseronokan dalam hubungan seksual suami isteri
 • Membantu isteri mencapai klimaks dengan lebih hebat
 • Boleh dijadikan sebagai pelincir sambil mengetatkan vagina ketika hubungan seksual
 • Membantu yang berusia dan menopause mendapatkan kembali keseronokan hubungan seksual ketika remaja
 • Merasa lebih muda dan bertenaga ketika aktiviti seksual bersama suami
 • Kandungan herba yang digunakan juga bertindak sebagai Anti- Bakteria
Penggunaan: Letakkan sedikit gel SENSUAL pada jari dan sapukan ke dalam dinding vagina 5 minit sebelum bersama suami. Suami boleh juga sapukan sedikit gel SENSUAL pada zakar sebelum bersama. Kandungan herba dalam SENSUAL akan meningkatkan aliran darah ke dinding vagina dan seterusnya menjadikan vagina lebih kembang dan sempit. Gunakan bersama IMPRESSIVE` (isteri) dan PHYTO PROSOLUTION (suami) untuk kesan dan pengalaman seksual yang lebih hebat!


Komposisi: Indonesia Marla Dushan Grassroots, Rose Essence, Gingko,  Aloe Vera, Common Cnidium Fruit, Pearl Layer Powder, Sakura, etc.

Kandungan: 10ml
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 KAMA SUTERAKELEBIHAN LOTION KAMAR SUTERA
Satu lagi produk menarik dari Bio-Asli. Selain ia dapat mengecutkan /grip pada bahagian pintu faraj, ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit terasa licin selepas menggunakannya.
Manjakani yang terkandung dalam losyen juga mampu merapatkan lapisan-lapisan tisu vagina dan pada masa yang sama, memulihkan kelembutan dan meremajakan saraf-saraf dalam faraj, oleh itu aktiviti seksual lebih menyeronokkan.

Menghilangkan Kedut
Anda boleh juga menggunakan losyen kamar sutera ini di mana-mana bahagian pada anggota badan untuk menegangkan kulit dan menghilangkan kedut seperti di bahagian dahi muka, bawah kelopak mata, siku dan belakang jari.

Menegangkan Kulit & Payudara

Losyek kamar sutera ini juga boleh digunakan sebagai penegang payu dara, caranya sapukan rata pada bahagian berkenaan dan biarkan sehingga kering(tidak merbahaya jika termakan).BAHAN-BAHAN KAMAR SUTERA

Mas Cotek

Kajian menunjukkan bahawa mas cotek mengandungi lima bahan aktif yang sangat diperlukan oleh sistem tubuh badan manusia iaitu Flavonoid, Tannins, Triterpenoids, Proanthocyanins dan Phenols. Bahan-bahan ini disahkan berkemampuan membantu mengatasi berbagai masalah kesihatan manusia. Diantara keupayaan penyembuhan yang telah diwarisi sejak zaman berzaman dan telah dibuktikan secara saintifik adalah keupayaannya mengecutkan saluran peranakan dan merapatkan pintu rahim serta mengembalikan rahim pada kedudukan asal serta mengukuhkannya, dan yang paling utama ialah ia mampu meningkatkan keinginan seks bagi pasangan suami isteri. Ia juga dipercayai dapat bertindak balas terhadap rangsangan hormon lelaki untuk meningkatkan daya ketegangan alat kelamin, selain menyembuhkan, membetulkan kerosakan urat saraf dan mengekalkan keayuan, mencantikkan dan melicinkan kulit serta awet muda.

Rumusan herba mas cotek juga dipercayai dapat membantu mengatasi masalah-masalah berkaitan kaum wanita seperti keputihan, membantu menambah tenaga, melancarkan keberkesanan Vitamin C didalam rangkaian Anti-Oksida, serta mengawal Nitrit Oksida dan peredaran darah.

Sireh

Sejenis herba yang telah dimanfaatkan oleh kebanyakan penduduk Asia sejak zaman dahulu, manakala kajian moden juga memperakui akan kegunaan dan khasiatnya. Bahan aktif yang terdapat dalam daun sireh, terdiri dari chavibetol, chavicol, estragole, eugenol, methyl eugenol dan hydroxycatechol dan kandungan terpenes, terpenoids dan sesquiterpenes memiliki sifat-sifat aphrodisiac, iaitu merangsang keinginan seksual, selain ia berfungsi sebagai ‘stimulant’, antiseptik dan antibiotik.
Selain itu ia juga berkeupayaan untuk menyembuhkan masalah ‘constipation’ bermaksud kesukaran untuk proses pengosongan ‘bowels’, merangsangkan untuk menstabilkan hormone, merawat kulit, bertindak sebagai perangsang urat saraf, penyegar otot dan sendi-sendi, mencegah lendir-lendir dalam sistem badan dan melancarkan peredaran darah, membantu melancarkan perjalanan dan putaran haid, membantu mencegah bau yang tidak menyenangkan terutama dibahagian intimasi wanita.

Manjakani

Mengandungi bahan aktif, terdiri dari tannins, tannic, gallic acids, ellagic acid, vitamin A & C, Calcium, Iron, Protein dan karbohidrat. Sangat popular sebagai rawatan untuk mengembalikan keanjalan dan bentuk asal sistem kelamin wanita, terutamanya selepas melahirkan anak. Juga berfungsi merawat dan memperbaiki serta sel-sel tisu vagina, selain sebagai pelincir, mengetat dan menguatkan otot-otot vagina. Sebahagiannya mempunyai ciri antiseptik bersifat antimikrobial, yang akan membantu menjaga kesihatan bahagian intimasi wanita, mengelakkan kegatalan dan membantu mengatasi lelehan vagina (vaginal discharge – leucorrhoea) yang menyebabkan bau yang tidak menyenangkan.
Ia didapati berfungsi secara cemerlang sebagai antioksidan untuk mengatasi proses penuaan yang mendadak, dan tidak kurang pentingnya ia dapat mengekalkan warna semulajadi bahagian intimasi wanita.
Cinnamomum Zeylanicum
Disamping aromanya yang menyegarkan yang terbit dari kandungan cinnamic aldehyde atau cinnamaldehyde , ia juga terkenal dengan kandungan ethylcinnamate, eugenol, cinnamaldehyde, beta-caryophyllene, linalool dan methylchavicol , telah dibuktikan mempunyai aktiviti antioksidan yang hebat, selain memiliki sifat dan ciri-ciri sebagai antimikrobial.

Habbatus Sauda’

Habbatus sauda’ mengandungi lebih daripada 100 jenis kandungan bahan aktif yang sangat membantu kesihatan dan ia menunjukkan kehebatan kesan klinikal jauh mengatasi herba lain sebagai supplemen pemakanan. Ia diketahui mengandungi kandungan asid lemak essential yang tinggi, sangat mustahak untuk kesihatan optima tubuh. Pakar kesihatan memperakui bahawa ia berkeupayaan sebagai antiseptic, anti-bakteria, anti-fungus, anti-yis anti-tosik berfungsi menghalang infeksi dan jangkitan.
Selain itu ia disahkan sebagai mempunyai unsur anti tumor, yang mampu menghalang perkembangan dan pembentukan tumor. Secara umumnya ia juga berkeupayaan mencergaskan aktiviti seksual, melancarkan peredaran haid, mengatasi sakit puan (mestris, ophoritis, indomeferitis).

PENGGUNAAN 
Sapu losyen Kamar Sutra ke bahagian tepi faraj seperti gambar rajah. Tujuan sapuan adalah untuk mengecutkan pintu faraj dan agar ia melekit diantara pintu faraj. Sebaiknya lumur pada keseluruhan faraj. Selain itu ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati di sekitar faraj mahupun di kulit dan jika ia disapukan di kawasan yang berkenaan, kulit akan bertambah licin.


Nota 1: Anda boleh menguji keberkesanan losyen ini dengan cara berikut, Sapukan losyen ini di kawasan kulit yang kasar atau berkedut , setelah 2 jam( kering) basuh dan lap hingga kering. Anda akan dapati kawasan sapuan kulit tadi menjadi licin bersih( kurang kedut). Ini membuktikan losyen Kamar Sutra ini mampu meremajakan sel-sel kulit anda.
Nota 2: Isteri disyorkan menggunakan Losyen Kamar Sutra 1 atau ½ jam sebelum bersama. Losyen akan meresap masuk ke permukaan kulit serta bertindak merawat sel-sel kulit supaya lebih aktif. Hasilnya keseluruhan kawasan yang disapu akan mampu lebih menguncup(grip). Manakala aroma herba yang digunakan akan bertindak menghilangkan bau yang tidak menyenangkan kepada bau yang lebih memberahikan.
Nota 3: Ketika hendak bersama sapukan lagi sekali Losyen kamar Sutera di keseluruhan faraj. Ianya bertujuan menambah aura keghairahan dan kelekitan yang akan memberangsangkan anda dan suami.
Nota 4: Losyen Kamar Sutera ini diformulasi khas supaya tidak merbahaya jika termakan.Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT081001640K